Услуги

delimiter

Чувстваш ли се сякаш животът се движи прекалено бързо и непрекъснато се опитваш да го догониш? Тази динамичност ти пречи да намериш баланса между работата и личния живот. Забави темпото и си задай следния въпрос: Животът ми не би ли бил по-смислен, щастието пълно, а успехите по-значими, ако имаше с кого да ги споделя?

Намирането на специалния човек може да се окаже голямо предизвикателство. Често след многобройни неуспешни връзки и чувство на неудовлетвореност, хората се обезкуражават и започват да вярват, че никога няма да бъдат от щастливците, които срещат своята половинка.

И тук се появяваме ние. Защо? За да те вдъхновим и да те накараме да повярваш, че твоята половинка съществува и заедно ще я намерим.

 

                                                                Какви услуги предлагаме?


Какъвто и да е твоят любовен „статус“, нашите експерти осигуряват подкрепа, чрез консултации и тренинги, която ще въздейства на начина, по който обичаш.

 

Консултация с психолог

Проблеми с общуването? Липса на увереност или срамежливост? Неспособност за постигане на баланс – работа / любовен живот? Страх да се довериш? Не знаеш какво те прави привлекателен? .......................  - добави своя проблем -

Нашите психолози ще ти помогнат да се справиш с всички страхове, липси, проблемни точки, за да можеш да откриеш своя дългосрочен партньор по-бързо и лесно.

 

Лични тренинги

Може би инвестираш време и ресурси в кариерата си, в това как изглеждаш, здравето, образованието си.. а колко време си тренирал за връзките си?

Тренираме и се подготвяме по различни начини, за да постигнем успех в живота, но очакваме случайно да попаднем в перфектната връзка. Представи си какво биха представлявали връзките ти, било то професионални или интимни, ако инвестираш дори частица от това, което правиш за успеха си в други сфери на живота ти.

Ние вярваме, че зад всяка удовлетворяваща и здравословна връзка, освен любов и уважение, стои успешното общуване. В специални персонални тренинги, нашите експерти ще ти помогнат да придобиеш знанието и уменията, чрез които да изграждаш дългосрочни, здравословни връзки, базирани на разбиране, взаимно доверие и подкрепа. Всичко това въз основа на твоите индивидуални нужди, желания, проблемни теми. А ето и някои от темите, към които клиентите ни проявяват най-голям интерес:

   

                     Необвързани

·Твоето пътешествие – какви „багажи“ и блокажи от предишни връзки си събрал по пътя

·Как най-ефективно да използваш времето, в което си необвързан, с цел личностно развитие

·Ще получиш осъзнатост и разбиране на тема твоите нужди, изисквания и желания в една връзка

·Как да задържиш човека до себе си

 
                                                                                                
 
 

    

 Обвързани

·Как да задълбочите, усилите и дългосрочно да се грижите за връзката си

·Как да изградите приятелство

·Как да се справяте с конфликтите и компромисите

·Как да създадете собствена вселена на споделени ценности и цели

 

 
 
 
                                             

Maчмейкинг

За кого са предназначени мачмейкинг услугите?

Мачмейкингът е подходящ за всички, които копнеят за сериозна връзка. За хората, които нямат време и възможност да разширят своите социални контакти, не искат да разчитат на случайни такива и предпочитат да се доверят на специалисти. Нашият екип ще се погрижи да ви даде това, от което всеки има нужда – любов, любов, любов.

Ползите:

  • Опит в общуването
  • Решителност, самоувереност
  • Ясна представа за твоите изисквания към партньора, както и тези, с които си склонен да направиш компромис
  • Съвети и препоръки по пътя
  • Най-важното – най-добрата възможност да откриеш твоята идеална половинка


Намери пътя към твоята идеална половинка!Присъедини се сега