Speed Plating - бързи срещи за необвързани!

от 23 април 2020 г.
Speed Plating - бързи срещи за необвързани!
Все още не си открил своята сродна душа?
 
Speed Plating party (Speed Dating + Dinner = ) е нов по-ефективен, забавен и вкусен начин да срещнеш своята бъдеща идеална половинка.
 
Това събитие e по-различно от традиционните бързи срещи (speed dating) – ще имаш повече време да представиш себе си и да опознаеш други необвързани хора по време на апетитна вечеря!
 
Мястото... Ще загатнем, че ресторантът е разположен в сърцето на София и предлага българска и авторска кухня от екипа на известен български шеф, завършил престижната кулинарна академия Le Cordon Bleu. Още един жокер.. Той е големият победител в първи сезон на кулинарното тв риалити Hell’s Kitchen България. Сетихте ли се вече? Да, това е шеф Дани Спартак и екипът му, които ще бъдат наши домакини в семейния ресторант Добра Година
 
Какво ще представлява Speed Plating-а?
 
Планирали сме петстепенно меню, което ще спомогне за създаването на една по-непринудена и уютна атмосфера. Всяка степен от менюто ще бъде споделена с различен партньор в рамките на 20 минути за едно по-емоционално опознаване в съчетание с наздравица.
След като изтекат тези 20 минути, ще бъдете приканени да се преместите на следващата маса, където ще Ви очаква следващото ястие, гарнирано с вълнуващо запознанство.
И така до десерта :)
 
Сега струва само 79 лв. ако се запишеш до 03.04! След това цената става 99 лв.
 
Как да се запишеш?
 
Предварителната резервация е задължителна, тъй като броят места е ограничен - общо 5 двойки.
 
Възрастова граница: 30-45години.
 
За да гарантираш своето, можеш да заплатиш по банка:
БРАЧНА АГЕНЦИЯ ИДЕАЛНАТА ПОЛОВИНКА ООД - BG10BPBI81701606593817, като основание за плащане запишете - Speed Plating!
 
Ако имаш някакви въпроси, моля обади ни се на тел.: 0898 98 24 04, 02 80 99 740 или ни пиши на e-mail: office@matchmaking.bg
 
Не пропускай възможността, запази си място още сега!
 
Очакваме те!
 

Всички Събития