Щастливите двойки и навиците им за поддържане на пълноценна връзка!

от 5 февруари 2021 г.
Щастливите двойки и навиците им за поддържане на пълноценна връзка!

 

  1. Проявяват любопитство към интересите на другия - Не е нужно да обичаме едни и същи неща, но би било чудесно да може да споделяме страстите си.

  2. Показват признателност – Не се фокусирайте само върху определени действия, които показват нивото на ангажираност на другия. Отделете време да се опознаете и бъдете признателни за малките жестове.

  3. Приемат, че понякога всички се нуждаем от пространство! – Чудесно е да бъдем заедно, но всеки има нужда от лично време. Това не значи, че той/тя не е заинтересован/a, просто има нужда от малко въздух.

  4. Живот извън връзката съществува - Не бъдете от онези, които изчезват в секундата, в която започнете връзка. Продължавайте да правите каквото сте правили, преди той/тя да се появи. Прекарвайте време с приятели, занимавайте се с хобитата си, имайте пълноценен и добре балансиран живот.

  5. Забавляват се! – Стресираме се твърде много, когато става въпрос за връзки, защото не искаме да бъдем нарани. Най-доброто, което можете да направите е да се отпуснете. Само така ще може да покажете истинската си същност и да видите другия без излишни преструвки и напрежение.

  6. Не се опитват да доказват стойността си! - Връзките не са интервюта за работа, не е нужно да доказвате защо сте достоен кандидат.

  7. Знаят си ролите. Мъжете не са Жени (и обратното) – Мъжете и Жените преживяват нещата по различен начин, това включва емоции и взаимоотношения! Колкото по-скоро научите и приемете разликите между вас, толкова по-бързо и по-лесно ще се ориентирате във водите за запознанства и ще имате наистина невероятна връзка.

  8. Обичат себе си – Няма нищо по-секси за мъж от уверена жена, която абсолютно обича себе си и живота си. Няма нищо по-секси от мъж, който е самоуверен и има достатъчна доза самочувствие. Всичко се свежда до тази истина – обичайте и уважавайте себе си и ще бъдете обичани и уважавани!

Всички Събития