Безплатна лекция: ЛюбоФ - за митовете и грешките в любовта

от 13 ноември 2019 г.
Безплатна лекция: ЛюбоФ - за митовете и грешките в любовта

Лекцията е подходяща и за двата пола.

♥ С какво тази лекция ще Ви бъде полезна?

- По време на тази лекция нашият гост-лектор ще Ви сподели ТОП 10 мита, които пречат както по време на първите ни срещи с потенциален партньор, така и бавно, но сигурно рушат взаимоотношенията след като вече сме започнали връзка с човека.

За някои от митовете е възможно вече да сте чували, но за много от тях е възможно дори и да не подозирате, а в същото време те да присъстват в живота Ви и да намаляват драстично шансовете Ви за щастлив любовен живот.

-Ще има и практическа част, в която ще поговорим за миналото, за опита, който сме натрупали през години и как точно той влияе върху настоящия ни любовен живот. Ще засегнем темата и за самосаботажите в любовта. В тази част ще Ви споделим работещи практики, които ще направим още на място.
-Като бонус към всичко това, ще имате възможността да зададете въпросите си по време на лекцията, както и да се запознаете с нови хора.

Лекцията ще бъде практически ориентирана и под формата на дискусия.

♥ Тази лекция е подходяща за Вас, ако:
- Ако сте във връзка или в момента сте необвързани, но искате да научите повече по темата за любовта и най- разпространените грешки, които се допускат при изграждането на взаимоотношения.
- Ако имате или сте имали негативен опит в любовните си взаимоотношения.
-Ако от дълго време сте сами или Ви е трудно да срещнете подходящия за Вас партньор.
-Ако се чувствате неудовлетворени в настоящите си взаимоотношения и искате да ги подобрите.
- Ако чувствате, че не сте уверени как да се държите по време на първите срещи или по време на началните етапи на взаимоотношенията с партньора . Ако чувствате, че често допускате грешки във взаимоотношенията, то тази лекция може да Ви бъде полезна.
- Ако искате да подобрите любовния си живот и да откриете за себе си какво от миналото все още Ви тежи и Ви дърпа назад, отдалечавайки Ви от щастливите взаимоотношения.

Водещ: Михаела Калинкович – консултант по личностно развитие, водеща на курсове на живо и онлайн, посветени на темите за свързване с автентичната ни същност, любов към себе си и изграждането на щастливи любовни взаимоотношения.

Дата на провеждане: 13. 11. 2019 г.
Начален час: 18:45 часа
* Лекцията ще започне в 19 часа

Място на провеждане: Офис на Мачмейкинг агенцията “Идеалната половинка” - гр. София, ул. Люба Величкова 9, ет. 6, близо до метростанция Витоша и МОЛ Парадайс.
ВХОД: Свободен /след предварително запазване на място/


Всички Събития