Д-р Камелия Терзийска в ефира на „Бизнес старт“

от 16 септември 2019 г.
Д-р Камелия Терзийска в ефира на „Бизнес старт“

За новата платформа Facebook Dating, любовта и намирането на сродната душа, разказва д-р Камелия Терзийска, основател на „Идеалната Половинка“.

В днешно време постигането на баланс между успехите на работното място и любовния ни живот не е никак лесно.

Бизнес дамата за 2013 г. и 2017 г. е пример за това как съвместяването им е възможно и доказва, че човек може да има всичко.

Д-р Камелия Терзийска е собственик на финансово-счетоводна компания Брейн Сторм Консулт, която се развива успешно повече от 22 години. Наред с това тя е щастлива съпруга и горда майка на 3 деца. 

Водена от желанието си да помага на хората около нея както в професионален, така и в личен план, тя създава и мачмейкинг агенция „Идеалната половинка“.

„Повечето хора отдавна не са изпитвали чувството на романтика и търсят партньор, с когото да се разбират и да създадат семейство. Същевременно демографският проблем е огромен на фона на всички неуспешни връзки“, споделя д-р Терзийска.

„Идеалната половинка“ дава възможност на хора да срещнат своята сродна душа, чрез персонални запознанства на база най-голяма съвместимост между клиент и потенциални партньори.

Вижте цялото интервю тук: 

http://bit.ly/interview-facebook-kamelia-terziyska

 


Всички Събития