Групови констелации - любов, връзки, взаимоотношения

от 25 юни 2019 г.
Групови констелации - любов, връзки, взаимоотношения

Какъв е истинският произход на конфликтите и проблемите във връзката ни, в семейството ни, на работа?
Какво ни пречи да живеем пълноценно?
До кога ще срещаме "неподходящи" партньори?
До кога ще съм сам/а?
До кога майка му/й ще ни се бърка?

Това са само част от въпросите, на които ще получим отговор на нашата група за констелации на 25.6.2019 г. от 18:45 ч.


Констелациите са могъщ метод, който ще ти помогне да разпознаеш трудностите и заплетените ситуации, както в семейството ти, така и в настоящата ти връзка, било то интимни или бизнес отношения. Прилагат се различни техники, ориентирани към откриването на правилния отговор за индивидуалния случай, които целят да донесат необходимото разбиране и осъзнатост за справяне с конкретния проблем.
Тази терапия разглежда индивида като част от система - родова или бизнес - а не като отделна единица. Индивидуалното поведение, чувства и отношения трябва да се разгледат в контекста на по-голямата група. Както във всички системи, в семейството съществуват неписани правила, които управляват поведението ни, а много от нас не са наясно с това. Страданието идва, когато член на семейството несъзнателно наруши някое от тези архаични правила.
А начинът да извадим наяве тези скрити динамики е като създадем констелация. Когато всичко излезе на повърхността, работата по изчистването на тези проблеми е значително по-лесна.

Констелатор: Росица Стакева - сертифициран медиатор/констелатор към Свободен университет Самадева (Libre Université du Samadeva), Франция. Росица Стакева е обучавана лично от Идрис Лаор, създател на френската школа по констелации. Член е на Федерацията по психогенеология, фамилни и системни констелации, Франция.

Вход: 25лв., а ако доведете приятел - 20лв. на човек.

Ето какво казаха някои от участвалите:

"Участвах в тази група без абсолютно никакви очаквания и нагласи. Това, което се случи буквално ме порази! Дори на мен самата би ми било трудно да формулирам и изразя с такава точност как се чувствам! И решението на проблема също не закъсня – както нещата бяха в застой, още на следващия ден започнаха да се случват промени!"

"В началото бях абсолютно скептична - как някой без никакво видимо въздействие върху мен, без да ме познава - ще промени всички тези проблеми, които си ги влача с години! Невъзможно! Да, това мислих, но след констелацията много неща се промениха - въздействието е видимо."

"Интересно как този метод изкара на повърхността неща, за които дори не бих предположила, че могат да ми повлияят така силно. Не знам точно, но знам, че работи, тъй като усетих чувството на облекчение още веднага след сесията."

Ако и ти искаш да научиш повече за това как да подобриш живота си: запиши се на 02 413 08 00 или ни пиши на office@matchmaking.bg


Всички Събития